At finde den magiske vej fra frygt, stress og angst til kærlighed, tillid og indre fred.

Fra hovedet og ned i hjertet – via kroppen.

 

Min mission er at hjælpe mennesker, fra hovedet og ned i kroppen, så kontakten til hjertet bliver integreret i hverdagen. 

Den tid vi lever i giver desværre alt for mange mennesker store udfordringer i forhold til at holde balancen i livet. Vi oplever ubalancer, som vi blandt andet kalder; Stress, angst, depression eller smerter.

Når kroppen og nervesystemet bliver overbelastet og siger fra, handler det ofte om at energien er stagneret et sted i kroppen. Der er simpelthen ikke flow og dermed ikke energitilførsel til de vitale energicentre i kroppen.
Og ofte er der også væsentlig uoverenstemmelse imellem personligheden (Den måde du lever dit liv på) og sjælen (det som du kan mærke i dit hjerte er rigtigst for dig). 

Når du overhører dit hjertes hvisken skaber det ubalance i energien og når det står på i længere tid siger kroppen fra!

Jeg har været der selv  – og har siden 2013 haft fokus på at hjælpe mennesker til at styrke deres egen vej til at leve det liv, som de ønsker og som de er her for!

Jeg er MOR, Yoga – mindfulnesslærer, Hjertementor og stor fan af Kærlighed, Jordforbindelse og Frihed.

Mit livsformål er at sætte kærlighedsskabende fodspor i verden. 

Jeg ELSKER at hjælpe mennesker til at finde RO i en hektisk verden og for mig giver det rigtig god mening at være generøs og åben hver eneste dag! 

Jeg ELSKER at hjælpe, støtte og guide mennesker i kærlige processer og jeg ELSKER, at det som er let og naturligt for mig, har sådan en fin, kærlig og healende effekt på mennesker omkring mig.

 

Mit hjerte banker for at være med til at skabe kærlig bevidsthed i verden

Mit livsformål er at sætte kærlighedsskabende fodspor i verden. Jeg ELSKER at hjælpe mennesker til at finde RO i en hektisk verden og for mig giver det rigtig god mening at være generøs og åben hver eneste dag! Mit hjerte banker for at være med til at skabe kærlig bevidsthed i verden.

Lige så længe jeg kan huske har jeg haft en kærlig kontakt til noget der er større end mig selv. Jeg har altid haft brug for at bede og sige tingene højt. Både til mennesker omkring mig, men også for mig selv som bøn og en søgen efter hjælp og råd fra himlen.

Jeg er passioneret yoga – og mindfulnesslærer og har været selvstændig med min virksomhed Filiyoga siden 2013. Jeg er så taknemlig for min tætte kontakt til alle de vidunderlige mennesker, som vælger mig som deres yogalærer, mindfulness instruktør, coach, guide, vejleder og sparrings – eller samarbejdspartner! 

I takt med min egen spirituelle opvågning som for alvor tog fart i 2017, har jeg åbnet mig for det som kommer til mig intuitivt. Jeg har uddannet mig til spiritguide og fundet vejen ind i hvordan jeg bedst bruger mine særlige gaver i forhold til at hjælpe mennesker  med at leve mere autentisk fra hjertet.

Det er når hjerte møder hjerte at kærligheden får næring, og det er i det møde jeg fungerer bedst! Jeg har siden 2013 undervist rigtig mange mennesker i både yoga, mindfulness og heartfulness dels i Filiyoga og dels på skoler i institutioner og på virksomheder.

Jeg har afholdt over 60 workshops og events samt adskillige retreats, for mange vidunderlige mennesker, som alle har rørt mig dybt i hjertet.

Jeg lever og arbejder ud fra, at alt er muligt –  når bare vi følger vores hjerte og sørger for god næring til krop og sjæl.

Er du klar til at følge dit hjerte og opnå et meningsfuldt liv?

Jeg har selv gået vejen bevidst siden 2008, og har undervist og guidet over 1000 mennesker på netop denne magiske hjertevej.

Uddannelser

Bachelor i pædagogik og har siden 2004 arbejdet med menneskers udvikling og de sidste mange år med et særligt fokus på hjertets vej, medfølelse og kærlighed og stresshåndtering.

Mindfulness instruktør

Yoga lærer 

Spirit Guide hos Pia Nissen

Coaching – og ledelse af hverdagsprocesser
Min seneste uddannelse har bundet en fin sløjfe omkring flere af mine kompetencer. Uddannelsen i coaching – og ledelse af hverdagsprocesser har hjulpet mig til at favne endnu bredere i forhold til facilitering af større processer indenfor personlig ledelse.

Sådan kan jeg hjælpe dig

1:1 session

Jeg guider dig hjem til dit hjerte, hvor du kan finde klarhed og mod til at tage nye og vigtige beslutninger i dit liv.

1:1 session
Læs mere…

Din hjertevej

Til dig der vil mødes med mig live og blive guidet ned i kroppen og ind til hjertet. Yogahold, workshops og retreats

Læs mere…

Fra frygt til kærlighed

Book mig til et foredrag, hvor jeg fortæller om min personlige rejse fra frygt til kærlighed

Læs mere…