Hjertemagi

En forvandlende eftermiddag som med ord, nærvær, meditation og kærlighed lader dig mærke dit hjertes sande power!

DU er REN KÆRLIGHED og jeg ønsker af hele mit hjerte at du tillader dig selv at mærke at Du er præcis som Du skal være være!

Når vi mødes med åbne hjerter til HJERTEMAGI skruer vi op for vores egen unikke power og livsglæde-energi i et omfang så det kan mærkes i hele kroppen!!!

Magien opstår når vi mærker MODET i hjertet til at være DEM VI ER FØDT TIL AT VÆRE!

Velkommen til HJERTEMAGI i smukke omgivelser.

Jacob Gade salen på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle.

Lørdag d. 27. april kl. 12.00 – 16.00

En magisk eftermiddag, hvor du vil mærke dit hjertes sande power og blive omfavnet af den helt særlige energi som opstår når vi mødes hjerte til hjerte.

HJERTEMAGI er FRIHED til at være

Vi er alle født til at lade vores indre LYS stråle MEN der er forskel på hvordan vi lader det komme til udtryk! Og her er INTET forkert, for lidt, for meget eller for ”noget som helst”!

HJERTEMAGI er FRIHED til at være. Måske ved du præcis hvad du gerne vil kaste LYS på og transformere. Det kan også være at du føler dig helt ”blank” og samtidig kan mærke en indre trang til at transformere, skabe forandring, blomstre og vokse.

Det er fantastisk!

Forestil dig at DIT HJERTE genererer ALT DET DU SKAL bruge til denne blomstring og mere til!! Det eneste du mangler er at FÅ ØJE PÅ DET helt unikke du indeholder! Og åbne lige så stille op for lyset, så det kan stråle ud fra dig til glæde og gavne for os alle og hele verden!!

En hjerteåbning der kan mærkes, og som selv ikke det mest insisterende bange ego kan sætte en stopper for……;-)

Det er DET vi sammen kan skabe på HJERTEMAGI!

Det som din hjerteåbning kan skabe kan du gange med 100 eller mere, når vi er SAMMEN om det! Du får en unik mulighed for at tage hjem fra dette event med en helt særlig kontakt til dit åbne hjerte, samt en powerfuld følelse af KÆRLIGHED og FRIHED!

Læs om Reto og Sofie’s oplevelse

//Reto

Hjertemagi-deltager

Mindblowing
Jeg var nok en af de mest fortabte sjæle som var til stede til Hjertemagi 2019. Udpræget systemizer, analytiker og rationalist. Indtil "love-bobblen" ramte mig for alvor....
Gennem Hjertemagi viste Hanne Brosbøl mig vejen til mit hjerte, dets energi. Helt ned i hjerterummet.  Jeg oplevede et mix mellem meditationsøvelser, oplægsholder, Hannes egen fortælling og et par hjertevarmende gruppeøvelser -hen til den mindblowing "love-boble".
Jeg blev "connectet" på en intim, hjertevarm måde med tilfældige mennesker fra eventet. Jeg kan endnu ikke forklare, hvad der skete denne eftermiddag og kommer nok aldrig til det.
HjerteMagi 2019, har åbnet mit hjerte og givet det en stemme. Givet mig troen på at livet leves bedst med hovedet og hjertet i balance, væk fra at være frygt styret til at møde livet og mig selv med kærlighed.      

Sofie, 36 år

Hjertemagi-deltager

Jeg deltog i Hannes hjertemagi event i 2019 og det var en dybt rørende oplevelse.
Med Hannes magiske nærvær, omsorg, ro og varme blev jeg mindet om, at jeg er god nok som jeg er. At jeg gerne må være her, med alt det jeg indeholder af fejl, sårbarheder og skævheder. På sin autentiske og personlige måde delte Hanne ud af egne livserfaringer og oplevelser med at turde åbne sig i kærlighed og i livet generelt. Med oplæg, øvelser og i meditationer bragte hun os nænsomt og kærligt i kontakt med vores hjerte og den helende, styrkende kraft vi finder netop dér. 
Jeg mærkede glæden og taknemmeligheden over livet. Jeg mærkede kærligheden og omsorgen for mig selv og mine medmennesker. Mest af alt mærkede jeg, at vi alle er i samme båd. Følelsen af samhørighed og fællesskab med alle de andre bankende, åbne hjerter rørte mig dybt. 
Under den sidste øvelse, hvor vi havde øjenkontakt med hinanden uden ord, fik jeg lov at se ind i en fremmed kvindes øjne. Jeg mødte hendes sjæl og jeg mødte mig selv i hendes sjæl. To minutter. Mere skal der ikke til for at erfare, hvor forbundet vi mennesker kan blive, når blot vi åbner vore hjerter for os selv og hinanden.       

 • Savner du at kunne mærke DIG SELV og din essens? (Der hvor der ALTID er indre RO)

 • Ønsker du mere nærvær og positiv energi i dit liv?

 • Kunne du tænke dig at bekymre dig mindre og være så meget il stede i dit eget liv, så du kan leve i flow og i overensstemmelse med dine værdier?

 • Vil du vågne hver morgen og mærke KÆRLIGHED som det første når du slår øjnene op?

 • Vil du opleve at stå stærkt i dig selv og være i stand til at kommunikere klart og kærligt, også når det gælder om at sætte grænser.

 • Ønsker du en ”opskrift” på hvordan du bevæger dig i tillid på din indre rejse fra alt det som skaber ufred og uro i dit system TIL et liv med KÆRLIGHEDEN som den bærende super power?

Mit liv ER transformeret

Jeg ved at alt dette, for nogen, kan lyde for godt til at være sandt! (For hvis man kan opnå alt det på blot 4 timer, så var der nok ikke så mange mennesker der havde det så skidt!) Sådan en tankegang har jeg også haft MEN det er gudskelov længe siden.

NU tror jeg faktisk på kærligheden og hjertets superpower så meget at det er MIN SANDHED! – SÅ JA det kan faktisk lade sig gøre at skabe kimen til et helt anderledes liv på blot 4 timer!!

Jeg har oplevet det hos mig selv og mange andre…. Den dér dybtfølte erkendelse af at livet ALDIG bliver som før efter sådan en helt særlig hjerteåbnende oplevelse. Mit liv ER transformeret. (En proces der aldrig stopper)

For det har jeg besluttet mig for at jeg vil

Jeg hører ofte fra mennesker omkring mig at de tydeligt kan mærke min hjerteenergi. At jeg udstråler RO og KÆRLIGHED. Og det er da magisk for mig at få at vide og MÆRKE! Jeg vågner faktisk op hver morgen med et smil, en følelse af indre RO og en altoverskyggende KÆRLIGHED til ALT som er!! For det har jeg besluttet mig for at jeg VIL!!!

Udfordringer og prøvelser

(Jeg oplever naturligvis stadig udfordringer og prøvelser og mit sind kan også nemt falde i bekymringer MEN de har SLET IKKE fat i mig på samme måde som de havde engang!)

Og det er sådan det begynder. En opdagelse af at LIVET kan se ud på en HELT ANDEN MÅDE! Du mærker noget, du undersøger det, forholder dig til det  – tager en beslutning om at forandre, forvandle, transformere og giver det en masse opmærksomhed. Dernæst kommer overgivelsen i tillid til at du HAR skiftet spor og at din proces skal have NÆRING, KÆRLIGHED og BEVIDSTE HANDLINGER hver eneste dag!

Denne del med overgivelse, er for mange en stor udfordring og det fortæller jeg meget mere om på eventet. I en grad så du lærer at mestre det.

Jeg har oplevet det hos mig selv og mange andre

Hvis du er nysgerrig og gerne vil have alle de uundværlige ”mellemregninger” med – OG for alt i verden ikke vil gå glip af den mest magiske hjerteenergi (du måske nogensinde har oplevet) Så er dette hjertevarme event helt sikkert noget for dig!

Jeg indleder eftermiddagen med at fortælle min egen historie om hvordan livet har udfordret og dermed guidet mig til at følge mit hjerte. For mig har det givet enormt meget FRIHED at give slip på gamle overbevisninger, leveregler og tankemønstre, som har begrænset mig i at være den jeg i virkeligheden er!

Vi bliver født som kærlighedsbørn

Vi bliver født som KÆRLIGHEDSBØRN til en verden, som desværre ikke er gearet til at at lade os stråle og agere med det vi kommer med. Tværtimod fodres vores ego med frygt, skam og skyld. Og da vi er designet til overlevelse……. Er det ofte egoet der vinder vores fokus. Og det er her fra vi taler os selv ned, lader os begrænse, og leve i frygt for ikke at være gode nok…. MEN det behøver ikke at være sådan! Vi kan godt finde tilbage til lyset og kærligheden i os selv, for det er ikke forsvundet – det er måske blot blevet overskygget af et beskyttende ego 😉

Energihverdage og hverdagslykke

Når vi bliver bevidste og nærværende får vi mulighed for at lave det jeg kalder ”et modent skifte”! Vi kan generhverve styringen af vores eget liv. Og med nærvær og bevidst fokus skabe os et liv med god og kærlig energi, nydelse, tilladelse, accept og ikke mindst glæde, energihverdage og hverdagslykke! Lykken, friheden, kærligheden skal ikke findes uden for os selv – men derimod indeni og det er bl.a. det jeg vil fortælle dig om fra min bløde stol på den smukke scene.

Jeg ønsker for DIG at du finder ind i dit smukke hjerte, hvorfra du kan lade dig guide til at tage de beslutninger i livet, som lader dig leve i overensstemmelse med dine værdier og din sande essens.

Læs her hvad Siw og Anni siger om Hjertemagi

Siw Lausen, Vejle

Hjertemagi-deltager

Om hjertemagi 2019
Stemningen var fra start varm, let og indtagende.
Hanne er en formidabel formidler, med humor, mildhed og stor selvindsigt. Hele oplevelsen var rørende, vedkommende og helt igennem smuk. Jeg gik derfra med følelsen af magi og kærlighed.       

Anni Simonsen, Fjellerup

Hjertemagi-deltager

TAK TAK TAK for en vidunderlig eftermiddag. 
Det er så skønt at se at du har fundet din hylde - hvor du stråler og glitrer med al det der er ægte dig.
At du vælger at vie dit liv til at hjælpe andre med at finde ind til deres hjerter, det er beundringsværdigt og stort. Tak for det. 
Og det, at så mange hører dit kald, fortæller at behovet er gigantisk.      

Når du vælger at prioritere denne eftermiddag til dig selv kan du forvente at:

 • Modtage konkrete redskaber til hvordan du kan sætte dig selv fri og lade begrænsninger, bekymringer og lavt selvværd være fortid!
 • At blive guidet kærligt ind til din sande power. Så du kan ”vende hjem” til dig selv og mærke dit hjerte og dermed modet til at vælge hjertets vej, som din (nye) livsvej.
 • Få inspiration til hvordan du skaber et liv, hvor egenomsorg og hjertekontakt er en lige så naturlig del af hverdagen som måltider og tandbørstning.
 • Høre min ærlige og inspirerende historie om at bryde ud af gamle overbevisninger og mønstre og dermed forvandle mit liv fra; stress, angst, uro og utilfredshed til Ro, kærlighed og FRIHED.

Verden har brug for at vi åbner os for hinanden og skruer op for kærligheden.

Jeg giver dig min egen opskrift på hvordan du finder tilliden til at gå med hjertet.

Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at du går fra eventet med en ny bevidsthed, og at du mærker fællesskabet blandt 100 åbne hjerter, samt bliver fyldt op af den helt unikke energi som skaber HJERTEMAGI! ❤️

Jeg hjælper mennesker med at leve livet fra hjertet i kærlighed! 

I 2018 var vi 68 smukke mennesker samlet på mit første Hjerteevent, som jeg skabte fordi jeg ikke kunne lade være. Siden er mit energifelt vokset i ren kærlighed, der er gået et år og nu er tiden inde til et nyt hjerteevent, som jeg atter har skabt fordi jeg ikke kan lade være!!!

Jeg er på en mission; Jeg hjælper mennesker med at leve livet fra hjertet i kærlighed! 

Jeg har været bevidst om min egen indre rejse siden 2008, og har undervist og guidet over 1000 mennesker på netop denne magiske hjertevej, og jeg har været vidne til de fineste transformationer og forvandlende processer hos mange vidunderlige mennesker! Det gør mig så taknemlig at få lov at gøre en forskel! 

Sammen skaber vi mere kærlighed i verden, mere TRO på eget værd og eget potentiale og mere lys og mellemmenneskelig rummelighed og frihed!  – Lad dit indre lys stråle ud i verden

Verden har brug for at vi åbner op og tillader os selv at stråle vores indre LYS ud i verden. Det er ikke meningen at vi skal lade os nøje eller kæmpe og knokle med rundsave på albuerne. Måske er der, i vores liv nogle omstændigheder, som vi ikke kan ændre på. Men det fine er, at vi altid selv er herre over hvordan vi forholder os til livets udfordringer og omstændigheder! Det er DIN bevidsthed som gør forskellen – og med et bevidst fokus og en kærlig intention er der meget færre begrænsninger i vejen (eller slet ingen!) for at opnå det liv DU drømmer om!!

Køb billet

Alt dette er med i prisen

4 timers unik hjertemagi i smukke omgivelser

Vand og frugt ad libitum

Adgang til uforpligtende netværk med 100 andre hjertevarme mennesker

BONUS: STOR RABAT på medlemskab i mit kommende nye online univers HJERTERUMMET

Køb billet

Det praktiske

Eventet foregår på Hotel Scandic Jacob Gade i Vejle. Ved ankomst bliver du guidet op til Jacob Gade salen. Der er god plads i salen og alle deltagere er placeret siddende ved borde.

Du vil lande i et trygt og kærligt forum og du vil blive inviteret til at åbne dit hjerte og slippe frygten for ikke at slå til. Det meste af tiden skal du blot sidde og modtage alt det jeg leverer fra scenen; “Guldkorn”, øvelser, meditationer, overraskelse mm.

Jeg GLÆDER mig til at skabe HJERTEMAGI sammen med DIG og 99 andre smukke hjerter!

Billetpris: 595,- (Inkl. vand og frugt ad libitum)

Vingsted

Vingsted

Find vej

Billetpris

Kr.595
 • “HJERTEMAGI”
 • Hjerteevent lørdag d. 27. april kl. 12.00 – 16.00
 • Hotel Scandic – Jacob Gade
 • Flegborg 8-10, 7100 Vejle

At leve fra hjertet i kærlighed og alle de omveje og prøvelser der baner vejen dertil. ❤️