Et forvandlende foredrag om nærvær, ego, hjerte og kærlighed

Foredrag

”En kærlig vej ud af stress”

Et foredrag, der inviterer publikum til at mærke hjertet  og dets mange kvaliteter og værdier. Når vi lever i overensstemmelse med vores hjerte er det langt lettere at slippe stress og angst. Vi kan mærke hvem og hvad vi i virkeligheden er…. nemlig; REN KÆRLIGHED. Når vi tillader os selv at være kærlighed, er der ingen grænser for hvad vi kan opnå! Og det er den følelse og den mulighed vi får når vi prioriterer at mærke hjertet….og samtidig styrken og modet til at skabe den forandring som vi har brug for.

Foredrag om den kærligste vej ud af stress.

Kontakt mig

Dette foredrag er for alle som

Ønsker mere overskud, nærvær og positiv energi.

Gerne vil skrue ned for bekymringerne og være så meget til stede i livet, så det kan leves i flow og i overensstemmelse med egne værdier.

Vil lære hvordan man kommer videre fra stress, uro og utilfredshed til at begynde at leve livet i flow med alt det som er……

Lykken og friheden og ikke mindst kærligheden skal findes indeni os selv – og vokse derfra!.

Kontakt mig

Et forvandlende foredrag om nærvær, ego, hjerte og kærlighed

Hanne Brosbøl fortæller min egen historie om hvordan livet udfordrer og dermed har guidet hende til at følge sit hjerte.

“For mig har det været virkelig befriende at give slip på gamle lagrede og begrænsende overbevisninger, leveregler og  tanker. Alt sammen noget der har begrænset mig i at være den jeg i virkeligheden er!

Vi bliver født som KÆRLIGHEDSBØRN til en verden, som desværre ikke er gearet til at at lade os stråle og agere med det vi kommer med. Tværtimod fodres vores ego med frygt, skam og skyld. Og da vi er designet til overlevelse……. Er det ofte egoet der vinder vores fokus. Og det er her fra vi taler os selv ned, lader os begrænse, og leve i frygt for ikke at være gode nok – MEN det behøver ikke at være sådan!

Vi kan godt finde tilbage til lyset og kærligheden i os selv, for det er ikke forsvundet – det er måske blot blevet overskygget af et beskyttende ego. Når vi bliver bevidste og nærværende får vi mulighed for at lave det jeg kalder ”et modent skifte”! Vi kan generhverve styringen af vores eget liv. Og med nærvær og bevidst fokus skabe os et liv med god og kærlig energi, nydelse, tilladelse, accept og ikke mindst glade og energifyldte hverdage!

Hanne Brosbøl har forvandlet sit eget liv fra at være præget af stress, angst, uro og lavt selvværd til en tilværelse som selvstændig yoga – mindfulnesslærer, coach, hjertementor og foredragsholder.

Hanne lader sig guide af sit hjerte, og arbejder hver eneste dag kærligt på at være 100 % tro mod det som kommer indefra.

I fordraget giver Hanne konkrete eksempler på dette, og hun deler åbenhjertigt ud af brugbare metoder og værktøjer til hvordan den enkelte selv kan skabe positive forandringer i livet.

For mere info og booking, og særlige aftaler – kontakt Hanne Brosbøl