Lad dine medarbejdere stå stærkere i sig selv, så de kan stå stærkest sammen

 

Vil du have mere trivsel og effektivitet blandt dine medarbejdere?

Nøglen er at styrke det personlige lederskab

hvorfor

Jeg har hjulpet 100vis af mennesker i deres processer med at leve livet med mere autencitet og mening.

Det handler altid om at få styrket det personlige lederskab, når mennesker skal flytte sig derhen, hvor de hører hjemme.

Derfor har jeg fundet ud af, at det kan være en god investering for virksomheder at fokusere på at styrke individet, idet det forplanter sig til hele organisationen.

Når mennesker har det godt og kan træffe gode beslutninger for sig selv i deres arbejdsliv, så bliver de automatisk bedre til at navigere i en travl hverdag. Ansvaret for egen trivsel bliver taget hjem og derfra styrkes autenciteten og overskuddet bliver større.

Det skaber meget mere effektivitet, som kombineret med mening for den enkelte, kun kan give endnu mere tilbage til virksomheden.  

For lad os blive enige om, at vi ikke får mere tid. Det handler om hvordan vi forvalter den tid vi har. 

Der er mange veje hertil. Men for mig er der ingen tvivl om, at alle mennesker har brug for at blive mødt i øjenhøjde der hvor de er.

Jeg tror på, at når vi styrker den enkelte medarbejders lederskab for sig selv, så opnår virksomheden automatisk mere.

hvordan

Når vi vil aktivere (og styrke) det personlige lederskab, så kan vi vælge at tale om det som er en god ide. Vi kan også vælge at lade mennesker mærke det. 

Sidstnævnte har jeg rigtig god erfaring med og jeg oplever, at når vi inddrager øvelser, der får mennesker til at mærke sig selv, så opstår der langt mere mening. Og vigtigst af alt opstår der en motivation til at handle på en forandring. 

Referencer

Herunder ser du et udpluk af de virksomheder og skoler, som jeg har afholdt workshops og forløb for:

Steen Kjeldsen
Chef for økonomi, ressourcestyring og administration / Social- og sundhedsskolen

Meget jordnært og mange aha-oplevelser

Hanne havde lavet en rigtig fin workshop til vores administrative team. Det var en rigtig god oplevelse at blive mindet om, at vi skal passe på vores krop - og med nogle gode tips til hvordan. Ingen mystik, men meget jordnært og mange aha-oplevelser. Og fint at få det relateret til ”de dårlige vaner” – arbejdsmæssigt og personligt - men uden løftede pegefingre!

Dorte

Burde være en fast forkælelse for alle travle medarbejdere

I et team med høj fokus på høj effektivitet, men også velvære, var det et skønt afbræk i den travle hverdag at komme på workshop hos Hanne Brosbøl. Selvom det kun var tre timer, gav det et kærkomment afbræk fra en meget travl hverdag, hvor vi fik tid til at finde os selv. Hanne er en utrolig behagelig person, der guidede os igennem øvelserne på en rolig og smilende måde. Hendes personlighed skabte ro i sig selv. Bør opleves og burde være en fast forkælelse for alle travle medarbejdere. Tak for nogle skønne timer.